Ik heb een nieuwe website gepubliceerd/geüpload, maar ik zie nog steeds de oude verschijnen. Wat nu?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:27 PM

Indien je de zojuist gepubliceerde website niet te zien krijgt, kun je door tegelijkertijd op de "CTRL" en de "F5" toets te drukken de inhoud van je browser vernieuwen.

Als de nieuwe pagina dan nog niet zichtbaar wordt, kun je het beste even kijken of het publiceren of uploaden daadwerkelijk goed is gelukt. Je kunt kijken of het uploaden goed is gegaan door het volgende te controleren. Je moet er zeker van zijn dat je de eerste pagina (homepage) wel de juiste benaming hebt gegeven. De eerste pagina moet index.html, index.htm, index.shtml, index.cgi of index.php heten en dit bestand moet in de httpdocs-map staan. Deze pagina wordt dan automatisch als eerste pagina getoond.

Het is erg belangrijk om een back-up van je website en/of database te hebben op je eigen PC. Dit scheelt je tijd en geld! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.