Krijg ik email bij mijn domeinnaam?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:34 PM


Ja, dat kan als je dat wil. Het is mogelijk om een domeinnaam met email te bestellen. En dat heeft enorme voordelen! Heel veel mensen stappen over naar een andere provider of ze verhuizen. En daarmee verandert hun emailadres dat ze van hun provider hadden gekregen.

Dan moet je je nieuwe emailadres weer doorgeven aan iedereen die je kent. En dat geeft problemen, want er zijn meer mensen die jouw (oude) emailadres hebben dan dat jij emailadressen van hen hebt! Dus je kunt nooit iedereen op de hoogte brengen. Hierdoor zullen in de loop der tijd veel mensen een mailtje naar je sturen dat nooit aankomt, omdat ze het naar je oude emailadres hebben gestuurd. En dat is afgesloten.

Komt dit je bekend voor? Je zou ze de mensen de kost moeten geven die dit al overkomen is of nog gaat overkomen. Maar als je nu een domeinnaam met email neemt, ben jij daar voor de rest van je leven vanaf!

Je hebt nu de mogelijkheid om voor de rest van je leven bereikbaar te zijn op hetzelfde emailadres. Je kunt dus overstappen naar een andere provider of een andere internetverbinding zonder dat je dan (weer) je emailadreswijziging moet doorgeven.

En een emailadres op je eigen domeinnaam komt zeer professioneel over! Zowel voor bedrijven en organisaties die (nog) geen website hebben, als voor personen zoals vertegenwoordigers, verkopers, advocaten en andere zelfstandige beroepen. Laten we eerlijk zijn, het is gewoon 'vet' om je eigen emailadres te hebben.

Ook al heb je dan nog geen website, neem dan toch in ieder geval een domeinnaam met email. Dat is voor anderen veel makkelijker te onthouden dan zo'n ingewikkeld emailadres dat je van je internetprovider krijgt.

Bovendien krijg je er bij Alphamega niet één, maar 10 mailboxen bij! Voor je man, vrouw, vriend, vriendin, collega, personeel, noem maar op.

Nog een belangrijk voordeel: Via een beveiligde website kun je overal ter wereld je mail ophalen en versturen! Dus ook op je vakantie of zakenreis kun je gewoon je mail checken. Of als je bij vrienden bent en je wil even iets checken. Heel handig!


Vond je dit antwoord nuttig? Ja Nee

Kun je aangeven hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Excuses voor het Engelstalige formulier