Hoe log ik in op mijn SwiftySite?

Laatste aanpassing op: Za, 23 Jun, 2018 at 12:15 PM

Je kunt via jouw Controlpanel (https://controlpanel.alphamegahosting.com) inloggen op jouw SwiftySite (versies 1 en 2). Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Zijn deze niet meer bekend, dan kun je de gegevens via de pagina van het Controlpanel opvragen.

Wanneer je ingelogd bent klik je onder het kopje 'Productoverzicht' op de domeinnaam van jouw SwiftySite. Daar vind je een knop om naar jouw SwiftySite te gaan.

Heb je De Nieuwe SwiftySite (3) dan kun je inloggen op my.swiftysite.com.