Hoe kom ik in mijn Technical Control Panel?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:27 PM

Ga naar je Controlpanel ( https://controlpanel.alphamegahosting.com/ ). Vul bij 'Gebruikersnaam' je gebruikersnaam in en bij 'Wachtwoord:' het wachtwoord dat je van ons per email hebt gekregen ('Goed nieuws'-emailtje). Klik op 'Inloggen' of druk op 'Enter'. Je krijgt dan een overzicht te zien van de producten die je bij ons hebt. Klik op de domeinnaam waarvan je het Technical Control Panel wil openen. Klik dan op 'Technical Control Panel'.

N.B. Als je een Online Visitekaartje hebt, heb je geen toegang tot het Technical Control Panel. Mocht je bepaalde instellingen nodig hebben die alleen via het Technical Control Panel te realiseren zijn, neem dan telefonisch contact op met de supportafdeling: in Nederland 040 2085353 in België 011/547498 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 17.00u). Of stuur een bericht via http://www.alphamegahosting.com/cgi-bin/kk_RequestSupport.cgi.