Ik ben de inloggegevens van het controlpanel kwijt. Wat moet ik doen?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:27 PM

Als je naar http://controlpanel.alphamegahosting.com gaat, klik je op 'Klik hier als je problemen met inloggen ondervindt of als je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten bent.'. In het volgende venster zie je een linkje voor als je je gebruikersnaam niet meer weet en een linkje voor als je je wachtwoord wil resetten. Klik op de link(s) die voor jou van toepassing is/zijn. Dan sturen wij binnen 10 minuten de inloggegevens die bij de domeinnaam horen naar het bij ons bekende emailadres.

Als je het mailtje binnen hebt, kun je inloggen op het Controlpanel.