Ik ben de inloggegevens van het controlpanel kwijt. Wat moet ik doen?

Laatste aanpassing op: Za, 23 Jun, 2018 at 5:38 PM

Als je naar https://controlpanel.alphamegahosting.com gaat, zie je onder het inlogformuliertje een link staan. Klik op 'Klik hier als je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten bent.'.

In het volgende venster zie je een linkje voor als je je gebruikersnaam niet meer weet en een linkje voor als je je wachtwoord wil resetten. Klik op de link(s) die voor jou van toepassing is/zijn. Dan sturen wij binnen 10 minuten de inloggegevens die bij de domeinnaam horen naar het bij ons bekende emailadres.
Als je het mailtje binnen hebt, kun je inloggen op het Controlpanel.

TIP: Als je tijdelijk geen email kunt binnenhalen op het bij ons bekende emailadres (waar de wachtwoord reset naar gemaild wordt) dan kun je altijd inloggen op je webmail via webmail.jouwdomeinnaam.extensie en daar de wachtwoordresetemail vinden.

BELANGRIJK

Als je account nog niet is overgezet van het oude controlpanel naar het nieuwe Mijn Alphamega Dashboard, dan kun je nu dus nog niet inloggen op Mijn Alphamega. Je moet tot aan de overzetting nog inloggen op https://controlpanel.alphamegahosting.com