Waarom staat er, nadat ik mijn site gepubliceerd/geupload heb, nog steeds 'Op dit moment wordt er nog aan deze site gewerkt'?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:27 PM

1) Als je na het publiceren/uploaden van je eerste pagina je webpagina niet te zien krijgt, kan het zijn dat je de inhoud van je browser moet vernieuwen. Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL' en 'F5' wanneer het venster actief is en vervolgens wordt alles vernieuwd.
2) Het kan ook zo zijn dat de naam van de eerste pagina niet goed is. Indien de eerste pagina niet index.htm, index.html, index.php, index.shtml of index.cgi heet, dan wordt de pagina ook niet goed weergegeven.

Het is ook erg belangrijk om een back-up van je website en/of database te hebben op je eigen PC. Dit scheelt je tijd en geld! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.