Hoe kan ik een database aanmaken?

Laatste aanpassing op: Wo, 24 Jan, 2018 at 3:28 PM

Om een database aan te maken ga je via het Controlpanel naar de domeinnaam waar het om gaat, klik op 'Database-instellingen' en kies dan bij database-opties voor 'Nieuwe database aanmaken'.

Vul achter 'Naam database' de gewenste databasenaam in. Voer je 'Gebruikersnaam' in en tweemaal het wachtwoord voor de database. Klik daarna op 'Aanmaken' en je database is aangemaakt.

Tip! De naam van de database mag alleen letters, cijfers, underscores of koppeltekens bevatten. Let er ook op dat de naam van de database hoofdlettergevoelig is.