Kan ik de directories van mijn website beveiligen?

Laatste aanpassing op: Ma, 20 Mrt, 2017 at 9:47 AM

Beveiligde directories worden ondersteund op al onze hostingpakketten.

Ga via je Controlpanel naar de domeinnaam waar het om gaat en klik op 'Technical Control Panel'. Klik op 'Afgeschermde mappen' of 'Protected Directories en dan op 'Afgeschermde Map Toevoegen' of Add New Directory'. Daarna geef je achter 'Mapnaam' de exacte naam in van de directory die je wilt beveiligen achter de /. Voer eventueel een Koptekst / Header Tekst in (deze tekst wordt getoond als gebruikers naar hun login en wachtwoord wordt gevraagd). Klik op OK.

In het volgende scherm klik je op 'Nieuwe Gebruiker Toevoegen' of 'Add New User' en voer je een nieuwe gebruikersnaam in die je zelf bedenkt. Dan voer je 2x hetzelfde wachtwoord in (je moet dit 2 keer invullen om er zo zeker van te zijn dat je geen fout hebt gemaakt bij het intypen van het wachtwoord). Daarna klik je op OK.

De map die je hebt aangegeven zal vanaf nu beveiligd zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord.