Waar kan ik controleren hoeveel traffic ik heb verbruikt?

Laatste aanpassing op: Ma, 1 Aug, 2016 at 3:49 PM

Je kunt de traffic controleren in het Controlpanel. Log in op je Controlpanel en klik op de domeinnaam waar het over gaat. Hier staat onderaan een rode balk als je de limiet hebt overschreden. Dit geldt ook voor de gebruikte diskruimte. Het kan wel een dag of twee duren voor je een verandering ziet in de cijfers van het verbruik. En iedere maand worden deze gegevens gereset.

Het is ook mogelijk om in het Technical Control Panel de gehele geschiedenis van de traffic op te vragen. Verder is het mogelijk om de details van de verschillende maanden op te vragen.

Ga via je Controlpanel naar de domeinnaam waar het om gaat en klik op 'Technical Control Panel'.

Klik aan de linkerkant op 'Statistieken' om een overzicht te krijgen.

N.B. Als je een Online Visitekaartje hebt zul je deze limieten niet overschrijden, hier hoef je je geen zorgen over te maken. Je hebt met een Visitekaartje geen toegang tot het Technical Control Panel. Mocht je bepaalde instellingen nodig hebben die alleen via het Technical Control panel te realiseren zijn, neem dan telefonisch contact op met de supportafdeling: in Nederland 040 2085353 in België 011/547498 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 17.00u). Of stuur ons een bericht via: https://support.alphamegahosting.com/support/tickets/new