Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat moet ik nu doen?

Laatste aanpassing op: Ma, 1 Aug, 2016 at 5:29 PM

Neem gewoon contact op met de supportafdeling van Alphamega (https://support.alphamegahosting.com/support/tickets/new) en vraag of ze de inloggegevens nogmaals willen versturen. Vermeld er even bij welke inlog gegevens je kwijt bent.

Als je de FTP inloggegevens kwijt bent dan zullen ze je dezelfde mail nogmaals sturen die je kort na je bestelling ook hebt ontvangen.

Ben je de inloggegevens van het Controlpanel kwijt dan krijg je 2 mails, één met je gebruikersnaam en één om je wachtwoord te resetten.
Je kunt dit ook via het Controlpanel zelf opvragen.