Ik wil graag een automatische incasso instellen, maar waar kan ik dat doen?

Laatste aanpassing op: Za, 12 Jan, 2019 at 4:29 PM

Als je Alphamega wil machtigen om je factuurbedragen af te schrijven, dan kun je dit via iedere openstaande factuur zelf instellen.

Ga hiervoor in het Alphamega Dashboard ( https://mijn.alphamega.nl/ ) naar: Account -> Facturen ( https://mijn.alphamega.nl/facturen )
Of klik nadat je ingelogd bent rechts boven naast de winkel wagen op het factuur icoontje. (Er staat een bolletje met een cijfer als er openstaande facturen zijn.)

Klik vervolgens de openstaande factuur aan, deze opent in een nieuwe tab, aan de rechterkant kun je Doorlopende machtiging selecteren en er onder je gegevens invullen en op de Betaal nu knop klikken.

Je machtiging gegevens worden nu naar onze payment provider ( Buckaroo ) gestuurd en de machtiging zal in behandeling komen staan.

Helaas is het niet op voorhand in te stellen dat je ons wilt machtigen, heb je echter ons eenmaal een keer gemachtigd om een factuur af te schrijven en is deze verwerkt dan hebben we een zogenaamde machtiging sleutel en kunnen we voor al je producten instellen dat deze automatisch afgeschreven moeten worden. Stuur ons indien je dit wenst een mailtje naar support@alphamega.nl en we zullen dit voor je instellen.

Heb je ons eerder gemachtigd voor een (ander) product en is de machtiging van een andere factuur niet automatisch gegaan? Dan kun je ook altijd via de factuur alsnog de machtiging zelf initiëren door daar te klikken op de knop "Gebruik de aanwezige machtiging gegevens". De factuur zal dan alsnog afgeschreven gaan worden.