Ik wil / ga zelf een website maken, welk pakket kan ik dan het beste nemen?

Laatste aanpassing op: Di, 2 Aug, 2016 at 12:22 PM

Dan adviseren we je het First Class Hostingpakket. Hiermee kun je zelf je eigen website bouwen met een ruim pakket. Mocht je na een tijdje meer ruimte en/of traffic nodig hebben, dan kun je altijd gratis overstappen naar het ruimere Business Class-pakket.

De volgende dingen zitten onder andere bij het First Class-pakket inbegrepen:

• 10 GB ruimte (daar kun je een website met 1700 pagina's op kwijt)
  •  20 GB traffic (goed voor duizenden bezoekers per maand)
  • 500 mailboxen (500 emailadressen en privacy voor 500 personen of afdelingen)
  • 50 MySQL-databases (zo houd je de verschillende afdelingen en functionaliteiten mooi gescheiden en overzichtelijk i.p.v. alles in één database)
  •  Website Apps (collectie van ruim 250 gratis software-pakketten)

Voor een volledig overzicht van dit pakket kun je hier kijken.