Als ik klant word, zit ik er dan aan vast?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 3:18 PM


Als je bij Alphamega je domeinnaam registreert, of dit nu een nieuwe domeinnaam is of een al bestaande domeinnaam die je verhuist, dan zit je nergens aan vast. Je mag sowieso gebruik maken van de 100-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie! Als jij dus binnen 100 dagen niet tevreden bent of om wat voor reden dan ook wilt stoppen dan krijg je zonder problemen al je geld terug!

Verder zit je er alleen 'aan vast' voor de betaalperiode die je hebt gekozen. En dan nog is 'eraan vast' heel betrekkelijk. Als je bijvoorbeeld vooruitbetaalt voor 5 jaar en je besluit binnen die termijn naar een andere provider over te stappen, dan kan dat zonder problemen. Er vindt dan alleen geen restitutie plaats, dat is het enige. Maar overstappen naar een andere provider kan te allen tijde.

Kies je voor een betaling per maand dan kun je iedere maand gewoon opzeggen. Je kunt je betaalperiode ook altijd aanpassen.

Bij ons kun je ook altijd gratis up- EN downgraden, zodat we altijd bij je -mogelijk wisselende- behoeftes blijven aansluiten. Eventueel vooruitbetaalde bedragen worden dan verrekend.


Vond je dit antwoord nuttig? Ja Nee

Kun je aangeven hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Excuses voor het Engelstalige formulier