Waarom kan ik mijn Frontpage website niet meer bewerken?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 3:20 PM

Maak en onderhoud je jouw website met het programma Frontpage? Dan zul je op onze huidige servers er een iets andere werkwijze op na gaan houden.

Het programma Frontpage wordt sinds 2006 niet meer bijgewerkt en/of ondersteund door de maker Microsoft. Het programma verdwijnt steeds meer uit het zicht, techniek en programma's blijven immers veranderen en volgen elkaar in een snel tempo op. Wij hebben daarom besloten (en vele andere hosting providers met ons) om de 'Frontpage Extensies' op de nieuwere servers niet meer te ondersteunen en te gebruiken.

Dit betekent concreet dat je jouw website niet meer kunt publiceren via Frontpage zelf, maar dat je de bestanden van de website via de FTP moet plaatsen. Het kan ook zijn dat enkele functies op jouw website niet meer (geheel) werken; wellicht is er in dat geval een alternatief voor deze functie te vinden in de Website Apps. De Website Apps kun je vinden in het Controlpanel.

Ben je niet bekend met het uploaden van bestanden via de FTP, of kom je ergens niet uit, neem dan contact op met onze support afdeling. Zij kunnen je hier bij helpen en indien gewenst ook informeren over eventuele alternatieven voor het programma Frontpage.

Ondersteuning geven op Frontpage zelf is helaas niet meer mogelijk.