Als ik een PHP-bestand wil uitvoeren dan krijg ik de vraag of het bestand op mijn lokale computer wil opslaan.

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:46 PM

Als je aan je site aan het werk bent en het PHP-bestand dat je wil uitvoeren wordt als een downloadbaar bestand weergegeven, dan is de PHP-functionaliteit van je server waarschijnlijk uitgeschakeld of functioneert niet naar behoren.

Om dit te herstellen kun je contact opnemen met de Support afdeling van Alphamega Hosting. Wij zullen dan zorgen dat de functie direct voor je wordt geactiveerd, zodat je verder kunt met het bouwen van je website.