Kan mijn domeinnaam worden geredirect naar een vrij op te geven web-adres/url?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:50 PM

Je kunt zelf een redirect/doorverwijzing instellen in het Controlpanel: https://controlpanel.alphamegahosting.com.

Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik dan op de domeinnaam waar het om gaat en vervolgens op 'Wijzig deze doorverwijzing'. Voer achter 'Doorverwijzing' de volledige URL in waarnaar je je domeinnaam wil laten verwijzen. Je kunt instellen dat jouw domein zichtbaar moet blijven in de browser door 'Doorverwijzing in frame' te kiezen. Bij 'Standaard doorverwijzing' (geadviseerde optie) wordt de URL die je hebt opgegeven wel zichtbaar na het ingeven van het domein in de browser window.

Let op: De redirect/doorverwijzing zal pas werken, wanneer de domeinnaam geregistreerd en wereldwijd actief is!