Hoe maak ik een mailbox in het Controlpanel aan?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:51 PM

Een nieuwe mailbox aanmaken is super makkelijk. Hieronder volgen de stappen die je even moet volgen om een mailbox aan te maken:

• Ga naar het Controlpanel
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik onder 'Productoverzicht' op de domeinnaam waar je een mailbox voor wil aanmaken.
  •  Klik vervolgens op 'Email-instellingen' en kies voor 'Nieuwe mailbox aanmaken'.
  • Achter 'Naam' voer je de naam van je mailbox in, dat is het deel van het emailadres dat vóór het @-teken komt, bijvoorbeeld: info@.
  • Dan voer je bij 'Wachtwoord:' een wachtwoord in dat je zelf bedenkt en bij 'Herhaal:' nog een keer.

Let op: het wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn, en mag niet enkel uit letters of cijfers bestaan. Alles ingevuld? Mooi, klik maar op 'Aanmaken' en voila; één nieuwe mailbox.

That's it! Makkelijk he? Loop je ergens tegenaan, neem dan even contact met onze supportafdeling op. Je staat er niet alleen voor.