Hoe kan ik een mail-redirect maken?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 3:25 PM

Mail-redirects worden ondersteund op al onze hostingpakketten, visitekaartje en domeinnaam met email pakket.

Als je een redirect voor een nog niet bestaand email adres wilt maken dan kun je dit als volgt doen.

Ga naar je Controlpanel en klik op de domeinnaam waar het over gaat. Vervolgens klik je op "Email-instellingen" en daarna op "Mail doorsturen naar een ander adres (maildoorverwijzing)" om een doorverwijzing in te stellen.  Je geeft nu de naam van de mailbox op (bijvoorbeeld info) en vult het adres waarnaar de mail moet worden doorgestuurd in. Klik nu op "Aanmaken" om de instellingen op te slaan. Je hebt nu een doorverwijzing voor de mail ingesteld.

Wil je een doorverwijzing voor een bestaande mailbox instellen dan kun je dit doen via het Technical Controlpanel dat via je Controlpanel te bereiken is. Heb je hier vragen over neem dan contact op met onze support afdeling. Telefonisch: in Nederland 040 2085353 in België 011/547498 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 17.00u). Of stuur een bericht.