Hoe krijg ik alle email van mijn hostingaccount binnen op mijn huidige emailadres?

Laatste aanpassing op: Za, 23 Jun, 2018 at 5:14 PM

Je krijgt alle email van je hostingaccount binnen op je huidige emailadres door een 'Catch-all-address' in te stellen.

Log in op je Controlpanel en klik op de domeinnaam waar het over gaat. Vervolgens kies je voor Email-instellingen. Je ziet nu een overzicht met alle email opties, je kiest hier voor Catch-all instellen. In het Catch-all-instellen scherm zie je wat de huidige status is. Indien het bolletje voor 'Catch-all uit' geselecteerd is en er nog geen catch-all adres staat ingevuld staat deze op uit. Selecteer het bolletje voor 'Catch-all aan' om deze aan te zetten en vul het catch-all emailadres en klik vervolgens op "Instellen". Je krijgt dan een melding dat het catch-all-emailadres is gewijzigd en klik op 'OK' om terug te keren naar het Controlpanel.

Als je meerdere mailboxen hebt aangemaakt dan kun je uiteraard op deze emailadressen ook mail ontvangen. Alle overige mail zal worden doorgestuurd naar het emailadres wat je als 'Catch-all' hebt ingesteld.