Kan ik het 'catch all'-emailadres ('catch to'-emailadres) dat werd ingesteld bij de bestelling van mijn account wijzigen?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:46 PM

Je kunt de instelling voor het doorsturen van mail altijd wijzigen.

Log hiervoor in op je Controlpanel en klik de domeinnaam aan waarvoor je het catch-all adres wil aanpassen. Ga vervolgens naar 'Email-instellingen' en kies dan voor de optie 'Catch-all instellen'. Vul het emailadres in waar de mails voortaan naartoe moeten worden gestuurd en klik op 'Instellen'. Je krijgt dan als de melding: Het catch-all-emailadres is gewijzigd. Klik op 'OK' om terug te keren naar het Controlpanel.