Als het emailadres wat ik ingesteld heb als contact emailadres verandert, hoe moet ik dat dan aan jullie laten weten?

Laatste aanpassing op: Do, 4 Aug, 2016 at 12:35 PM

Je kunt je emailadres (waarmee je met ons communiceert) zelf wijzigen in het Controlpanel. Je logt dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op jouw klantnaam onder 'Klantoverzicht' en dan zie je de mogelijkheid om je emailadres te veranderen. Dit is dan ook het enige emailadres dat je dan nog hebt om met ons te communiceren. Doe dit dus wel zeer zorgvuldig, want anders zullen we niet meer kunnen communiceren per email, omdat de mail dan niet bij je aankomt.