De variabelen van mijn PHP-script worden niet opgevangen. Ze lijken leeg te zijn. Wat moet ik doen?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 11:03 AM

Op onze servers hebben we register_globals uitgeschakeld.

Deze instelling gaat de waardes die ingevuld zijn in het formulier doorsturen naar een variabele. Dit is een veiligheidsmaatregel, omdat hackers hiervan gebruik maken om zo de variabele op te vangen.
Dit heeft wel als gevolg dat je de variabele zelf moet opvangen uit de POST array.

Je kunt dit doen met onderstaande code: $naam = $_POST['naam'];.
Deze code moet je voor alle velden voorzien in jouw formulier. Dit geldt ook voor variabele die je opgeeft in de url. Hiervoor gebruik je dan de GET array: $naam = $_GET['naam'];.