Waar kan ik Website Apps vinden?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:51 PM

Je kunt Website Apps a la Alphamega vinden in je Controlpanel; Klik na het inloggen op de domeinnaam waarbij je een Website App wil installeren. Vervolgens zie je Website Apps erbij staan. Zodra je hierop klikt kun je kiezen uit ruim 250 (super gave) apps.

Is de app die je zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze supportafdeling, wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen doen. Klik hier om contact op te nemen.

Let op: Om in te loggen moet je even een pop-up toe staan. Mocht je een pop-up blocker ingeschakeld hebben, dan kan het zijn dat deze tegengehouden wordt en dat je een melding krijgt. In dat geval moet je voor deze pagina even toestemming geven dat een popup getoond wordt.