Waarom Website Apps gebruiken en niet zelf gaan prullen met het installeren van een softwarepakket?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:51 PM

Waarom Website Apps: Sneller, makkelijker, geen frustraties, op tijd je updates en last but not least: ..het zit er gratis bij.

Dat was de korte snelle versie. :-) Op naar je Controlpanel! (als je zo al genoeg weet): https://controlpanel.alphamegahosting.com.

Als je nog meer wil weten, lees dan nog maar even door.

Website Apps is veel sneller te installeren via je Controlpanel bij Alphamega. Je hoeft namelijk niet zelf alle bestanden op te zoeken, te uploaden en de installatie uit te voeren. Je hoeft je ook niet te verdiepen in eindeloze installatie-handleidingen of na te denken hoe, wat, waar en wanneer. In plaats daarvan ga je in je Controlpanel naar een App van je keuze, verander je eventueel wat waardes (bijvoorbeeld als je het in een submap van je domeinnaam wil installeren) en klik je op "installeer". Thats it. Zo makkelijk is het dus.

Wat verder belangrijk is, maar ook heel fijn en makkelijk voor jou, is dat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van updates die verschijnen voor je geïnstalleerde app. Je ontvangt hiervoor een email. Je kunt die update door middel van één druk op een knop doorvoeren, zodat je website altijd up-to-date is. Vooral bij Content Management Systemen is het erg belangrijk om de updates goed bij te houden en uit te voeren, omdat daar vaak beveiligingslekken mee gedicht worden. Wij houden ook een oogje in het zeil. Als er echt iets aan de hand is, dan nemen wij wel even contact op met je.