Leveren jullie support op Website Apps?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 1:39 PM

Ja en nee :-)

De installatie van Website Apps op je hostingaccount gaat best wel makkelijk. Daar willen we je uiteraard bij helpen. Maar daarna begint het spel pas echt, want je moet dan met zo'n app iets gaan doen.

Het kan zijn dat je een aantal instellingen moet doen of dingen configureren of een ontwerp maken in zo'n app (WordPress bijvoorbeeld). Kies je een webwinkelprogramma, dan komt er nog veel meer bij kijken.

Dus wij leveren wel support op de installatie van Website Apps via ons systeem, maar omdat het om ruim 250 software apps gaat, kunnen we geen support geven op wat er daarna met zo'n app moet gebeuren. Voor de meeste van de 250 apps is er op Google heel veel informatie te vinden. Ook zijn er communities (forums) waar je met je vragen terecht kunt.

Tip: Heb jij geen zin om je te verdiepen in een bepaalde app, maar wil je er wel gebruik van maken, dan kan het klusteam van WebsiteKlusjes je tegen betaling wel helpen met inhoudelijke vragen of het instellen van de app voor je uit handen nemen.