Als ik een Website App installeer, wordt die dan daarna automatisch geüpdate.

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 1:45 PM

Als er een update voor jouw app beschikbaar is, dan word je daar automatisch van op de hoogte gebracht via email en in je Controlpanel. Maar de update wordt niet automatisch doorgevoerd. Dat gebeurt alleen als jij de update persoonlijk goedkeurt. Jij hebt dus de controle.

Het is wel verstandig om, als je zo'n email krijgt, de update even uit te voeren. Die updates zijn namelijk vaak bedoeld om veiligheidslekken te dichten. Het is heel gemakkelijk en kost nauwelijks tijd.

Als je ingelogd bent op het Controlpanel, dan zie je bij Website Apps een melding staan dat er updates beschikbaar zijn. Nadat je op die melding geklikt hebt, zie je één of meer door jou geïnstalleerde pakketten staan waarvoor een update beschikbaar is. Vervolgens klik je op het blauwe "ververs"-icoontje achter de app en wordt je naar de upgradepagina gebracht. Daar hoef je vervolgens alleen nog maar te klikken op de knop "Upgrade" om de update uit te voeren.

Zo simpel is het! Geen gedoe, lekker makkelijk en niet te vergeten veilig! Veilig voor jouw website maar ook voor onze servers.Dus, alvast bedankt voor het geüpdatet houden van je site! ;-)