Heb ik voor het gebruik van Website Apps ervaring nodig met het maken van websites?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 4:50 PM

Nou, het installeren van een app via Website Apps gaat hartstikke eenvoudig, maar het instellen en in gebruik nemen van zo'n app kan ooit best een uitdaging zijn. Dat hangt een beetje af van welke app je kiest. Het is namelijk per Website App verschillend hoe snel je iets onder de knie krijgt. Maar je kunt in ieder geval zoveel als je wil de pakketten proberen. De installatie ervan hebben wij gemakkelijk gemaakt voor je.

Heb je nog vragen over het installeren van een app? Je staat er niet alleen voor. Klik hier voor contact op te nemen met het support team.