Wat is het verschil tussen SwiftySite en Website Apps?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 1:53 PM

De korte versie:
Swiftysite is een Design-tool en Content Management Systeem in één waarbij alle onderdelen al zijn voor-geïnstalleerd. Bij Website Apps kun je kiezen tussen vele systemen, software, scritps en shops, die weliswaar gemakkelijk te installeren zijn, maar veel minder makkelijk te gebruiken zijn dan SwiftySite.

De iets langere versie: Met SwiftySite kun je heel gemakkelijk een complete website maken en onderhouden. Zonder veel poespas. SwiftySite is door ons ontwikkeld met gebruiksgemak als uitgangspunt. De tien meest gevraagde onderdelen, zoals slideshow, fotoalbum, forum, gastenboek, poll, contactformulier, sitemap en nog meer, zitten er al in. Veel mogelijkheden dus, maar met de nadruk op "gemakkelijk te gebruiken". Het grootste voordeel vinden wij dat het zo gemakkelijk werkt dat je niets nieuws hoeft te leren en er meteen mee aan de slag kunt.
Lees meer over SwiftySite.

Website Apps is een lijst met tools (lees: catalogus) die we gratis aanbieden bij al onze hostingpakketten waarmee je gemakkelijk een app (tool, pakket, enz) kunt installeren. Dit kan natuurlijk ook een CMS zijn zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla, maar het kan ook iets kleins zijn als een gastenboek of een mailprogramma. Er staan ontzettend veel apps in Website Apps en daarom noemen wij het ook een catalogus. Via Website Apps kun je de app van je keuze met een paar klikken installeren op je hostingaccount. Dat hebben wij erg gemakkelijk voor je gemaakt. De moeilijkheidsgraad van de app die je kiest is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Lees meer over Website Apps

Als je wilt weten wat het beste is voor jou om te gebruiken. Dan kun je het beste even contact opnemen met onze supportafdeling. Zij kunnen je adviseren, aan de hand van jouw wensen en eisen, wat voor pakket (SwiftySite of een hostingpakket inclusief Website Apps) voor jou het beste is.