Hebben jullie een handleiding voor Website Apps?

Laatste aanpassing op: Ma, 8 Aug, 2016 at 2:23 PM

Weet je, Website Apps is zo gemakkelijk dat een handleiding niet nodig is. :-)

Het enige dat Website Apps doet is het installeren van een pakket op je hostingaccount. Je klikt simpelweg op de app van je keuze en klikt op "Installeer". Vervolgens moet je, afhankelijk van welke app je gekozen hebt, een aantal duidelijke stapjes doorlopen. That's it!

Voor aantal populaire Website Apps hebben we een korte beschrijving gemaakt met wat handige verwijzingen naar informatiebronnen op het internet. Voor een aantal apps hebben we ook een handleiding gemaakt die uitlegt hoe je de stapjes van de installatie van die app moet doorlopen. Klik hier om een kijkje te nemen bij de meest gebruikte apps.

Loop je ergens tegenaan? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Heb je nog geen hosting-pakket? Klik dan hier voor een overzicht van de pakketten.

Direct beginnen? Heel goed! Ga direct naar jouw Controlpanel.