Ik ben mijn login gegevens kwijt, en kan niet meer inloggen via domeinnaam.nl/login. Hoe vraag ik deze op?

Laatste aanpassing op: Di, 9 Aug, 2016 at 2:02 PM

Als je de inlog gegevens van je SwiftySite niet langer weet kun je contact opnemen met de helpdesk.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier: https://support.alphamegahosting.com/support/tickets/new Of per telefoon, van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00: 040-2085353 (NL) 011/547498 (B)

Je kunt uiteraard ook nog altijd inloggen via jouw Controlpanel op https://controlpanel.alphamegahosting.com. Klik wanneer je ingelogd bent onder 'Productoverzicht' op jouw domeinnaam en kies vervolgens voor 'SwiftySite'.