Kan ik een kleinere header afbeelding gebruiken/plaatsen?

Laatste aanpassing op: Di, 9 Aug, 2016 at 2:19 PM

SwiftySite heeft verschillende indelingen met verschillende header grootte's. De kleinste header is even breed als het inhoudsvlak (en zijbalk) onder de header. Wil je liever een kleinere/smallere header gebruiken dan kan dat op de volgende manier.

Ga naar 'Ontwerp aanpassen'. je komt nu in de SwiftySite Designer. Ga naar 'Details' en kies voor 'Header'. Bij 'Achtergrondtype' kies je voor 'Kleur'. Kies een kleur die bij je design past, je zult nu enkel die kleur als header zien. Als je klaar bent met een kleur kiezen klik je op de blauwe knop 'Opslaan & publiceren'.

Als je de SwiftySite Designer hebt verlaten klik je op 'Inhoud bewerken'. Ga naar de rechterbovenhoek van de header, zodat je het icoon van de drie tandwielen ziet. Klik hier op. Je kunt nu inhoud toevoegen aan je header. Klik in je Swifty balk op 'Onderdelen toevoegen' en kies voor 'Visuals'. Je kunt nu een afbeelding (of als je heel avontuurlijk bent een slider) toevoegen. Je kunt deze afbeelding of slider ook verkleinen indien gewenst, ga daarvoor bij de afbeelding met je muis naar links onder en je ziet een knop met vier pijltjes verschijnen, door hierop te klikken kun je de afbeelding of slider met je muis kleiner slepen. Deze afbeelding verschijnt vervolgens op elke pagina.

Mocht je header ruimte nu te hoog zijn, dan kun je dit aanpassen bij 'Ontwerp aanpassen'. Ga hiervoor weer via 'Details' naar 'Header' en vink 'Aangepast' aan bij 'Hoogte'. Je kunt nu in het veld een waarde opgeven in pixels. Vul hier een waarde in die iets groter is dan de hoogte van je header afbeelding. De wijziging is meteen zichtbaar, dus je kunt naar hartenlust wat uitproberen om jouw ideale hoogte te krijgen. Zodra je tevreden bent klik je op de blauwe knop 'Opslaan & publiceren'.