Kan ik velden toevoegen aan het contactformulier?

Laatste aanpassing op: Di, 9 Aug, 2016 at 2:24 PM

Via SwiftySite is dit (nog) niet mogelijk. In de toekomst zal deze optie wel toegevoegd gaan worden. Op de onderstaande pagina kun je in de gaten houden wanneer SwiftySite bijgewerkt is en wat er veranderd is tijdens een update: https://www.swifty.online/plugins/changelog/

Tot die tijd zou het wel op de WordPress manier kunnen, hiervoor dien je te klikken op de W rechtsonder op de SwiftySite balk, vervolgens klik je boven in de (zwarte) menu balk op je site naam en kun je daar vervolgens gaan naar 'Plugins' -> 'FS Contact Form'. Daar staan al je gebruikte contact formulieren.