Kan ik de breedte van mijn website aanpassen?

Laatste aanpassing op: Ma, 15 Aug, 2016 at 2:22 PM

SwiftySite heeft verschillende indelingen met verschillende pagina breedtes. Het kan zijn dat je jouw pagina toch net iets breder of smaller wilt hebben.

Ga naar 'Ontwerp aanpassen'. Je komt nu in de SwiftySite Designer.
Ga naar 'Gebieden' en kies voor 'Pagina'. Bij 'Breedte' kies je voor 'Aangepast'. Je kunt daar onder nu een eigen breedte opgeven.

Houd er rekening mee dat elke monitor resolutie anders kan zijn en je op verschillende monitoren meer of minder ruimte aan de zijkanten hebt. Zodra je jouw ideale breedte hebt gevonden klik je op de blauwe knop 'Opslaan & publiceren'.