Hoe kan ik mijn pagina beveiligen met een login?

Laatste aanpassing op: Ma, 15 Aug, 2016 at 2:33 PM

In SwiftySite zit geen mogelijkheid voor het verbergen van een pagina achter een login, maar dit is wel via de WordPress modus te regelen. Druk hiervoor rechtsonder op het W icoontje, waarmee je overschakelt naar WordPress modus.

Vervolgens wordt er bovenin een zwarte balk zichtbaar. Klik hierin op jouw domeinnaam, zodat je uitkomt in het WordPress Dashboard.

Je hebt nu aan de linkerkant allerlei opties erbij gekregen. Hier druk je op 'Pagina's' en vervolgens klik je naar de pagina die je wilt beveiligen.

De pagina opent zich nu en je ziet onder andere de pagina titel en de teksten van de website. Aan de rechterkant zie je nu een linkje staan met 'Zichtbaarheid: Openbaar'.

Als je hier op 'bewerken' klikt, krijg je de mogelijkheid om de zichtbaarheid aan te passen. Je kunt nu kiezen voor 'Beschermd met wachtwoord'. En je kunt naar wens een wachtwoord intypen.

Dit wachtwoord heeft de bezoeker nodig om de inhoud van de pagina te bekijken. Nu hoef je enkel nog op de blauwe knop 'Bijwerken' te drukken en de pagina is voortaan beveiligd met een wachtwoord.

Door bovenin de zwarte balk op 'Swifty' -> 'Naar SwiftySite' te drukken kun je terugkeren naar de vertrouwde omgeving van SwiftySite.