Kan ik een webshop toevoegen aan mijn website?

Laatste aanpassing op: Ma, 15 Aug, 2016 at 2:37 PM

Momenteel is er nog geen webshop aanvulling beschikbaar voor SwiftySite.

Je zou via de WordPress omgeving een plugin zoals bijvoorbeeld 'WooCommerce' (https://woocommerce.com/) kunnen installeren.

Je zult dan echter wel vanuit WordPress moeten werken (om jouw webshop op te bouwen en te beheren) en vanuit SwiftySite om de rest van de site aan te passen.

Dit zal niet voor iedere gebruiker te doen zijn omdat WordPress niet zo gebruiksvriendelijk is als SwiftySite. Je zult hierin zelf een afweging moeten maken of jou dit lukt.

Het is ook mogelijk om onze maatwerkafdeling WebsiteKlusjes.com een webshop voor jou te laten installeren en integreren op jouw website.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn neem dan even contact op met onze helpdesk:
Telefoon: 040 20 85 353 maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
E-mail: https://support.alphamegahosting.com/support/tickets/new