Kan ik ergens testen hoe mijn website er op een tablet of mobiele telefoon uit zal zien?

Laatste aanpassing op: Ma, 15 Aug, 2016 at 2:51 PM

Ja dat kan! Log in op jouw SwiftySite en klik in de SwiftySite balk op 'Inhoud bewerken'. Je ziet aan de rechterzijde van de balk nu een icoontje van een beeldscherm en mobiel verschijnen. Als je hier met je muis naartoe gaat komen er 3 opties tevoorschijn: Één voor een desktop scherm, een voor een tablet en een voor een telefoon.

Je kunt op deze knopjes klikken. Jouw website wordt dan automatisch 'geschaald' en je kunt deze bekijken alsof je vanaf een ander apparaat de website bezoekt.

Wil je jouw website vanaf nog meer apparaten kunnen bekijken, dan zou je de volgende website eens kunnen proberen: http://quirktools.com/screenfly/