Kun je met SwiftySite responsive websites maken?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 9:57 AM

Yes! Elke website die met SwiftySite 2 en hoger gemaakt wordt is automatisch responsive.

Resposive betekent dat je website op alle apparaten optimaal wordt weergegeven. Op een mobieltje betekent dat bijvoorbeeld dat het menu als een 'hamburger' wordt weergegeven (3 liggende streepjes) en dat teksten en afbeeldingen onder elkaar komen te staan als een soort krantenkolom. Afbeeldingen worden ook geoptimaliseerd zodat ze snel laden op mobiele netwerken. Er komt heel wat bij kijken achter de schermen, maar voor jou en je bezoekers werkt het allemaal super simpel en automatisch. In SwiftySite kun je tijdens het invullen en bewerken van je pagina's al switchen tussen smartphone, tablet en PC view om te zien hoe het er uit gaat zien op dergelijke apparaten.