Kan ik ook een tabel toevoegen aan de SwiftySite?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 11:16 AM

Jazeker. Ga in de bewerkbalk van je SwiftySite naar 'Inhoud bewerken' -> 'Onderdelen toevoegen' en kies voor de optie 'Tekst'.

Het makkelijkste is het om de werkbalk nu op 'altijd zichtbaar' te zetten, verdwijnt deze normaal wanneer je aan het typen bent klik dan nu op de volgende knop

Je kunt nu je tabel invoegen door in de werkbalk te klikken op

Kies nu het aantal rijen en kolommen die je wilt. 'Rijen' zijn verticaal en 'kolommen' zijn horizontaal.
Ook kun je nog de verdere opmaak bepalen zoals bijvoorbeeld de hoogte en breedte en hoe je hem wilt uitlijnen op de pagina.

Je kunt de tabel ook altijd nog aanpassen wanneer je deze hebt ingevoegd. Ga daarvoor na het klikken op 'Inhoud bewerken' met je muis op de tabel staan, aan de rechterkant krijg je dan het bewerk icoon te zien (drie tandwieltjes). Als je deze aanklikt krijg je het pop-up scherm te zien waar je de instellingen van de tabel kunt wijzigen.