Waarom kan ik de tekst in een box niet dik gedrukt maken of van kleur veranderen?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 11:33 AM

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de tekst in een box bijvoorbeeld dik gedrukt te maken. Je kunt wel de kleur van de box en de titelkeur aanpassen.

Eventueel is het wel mogelijk om alle tekst in alle boxen aan te passen zodat het lettertype bijvoorbeeld vet gedrukt wordt door middel van CSS. Om dit uit te voeren sluit je de inhoud bewerken balk en klik je op 'Ontwerp aanpassen' -> 'Geavanceerde instellingen'. In het geval je alle tekst vetgedrukt wilt hebben plaats je daar de volgende code:

.swc_box_content {font-weight: bold;}

Op de volgende site vind je wat meer CSS uitleg en voorbeeld over het aanpassen van tekst uiterlijk: http://www.websonic.nl/tutorials/websitecss/css_tekstopmaak.php

Als je dit toch te eng vind of je kunt hetgeen je eigenlijk wilt aanpassen niet door middel van een CSS aanpassing voor elkaar krijgen zou je kunnen overwegen om gebruik te maken van een tabel indien je de opmaak van de tekst wenst aan te passen. In de toekomst zullen er zeer waarschijnlijk meer opties aan de box functie (en niet alleen de box) worden toegevoegd.