Hoe voeg ik een Twitter 'feed' toe aan mijn SwiftySite?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 12:15 PM

Er is op dit moment nog geen kant en klare knop om een Twitter feed toe te voegen. We kunnen deze toevoegen door gebruik te maken van de 'HTML' optie in SwiftySite.

Dat doe je zo:

1. Ga naar de pagina https://twitter.com/settings/widgets
  2. Klik op 'Create new' of 'Nieuwe maken'
  3. Vul een gebruikersnaam in waarvan je de feed wilt weergeven, pas eventueel andere dingen aan
  4. Klik op 'Create widget' of 'Widget maken' en kopieer de code die rechts in het witte vak verschijnt
  5. Log in op jouw SwiftySite
  6. Klik op 'Inhoud' en vervolgens op 'Onderdelen toevoegen'
  7. Klik onder 'Ander Spul' op 'Html'
  8. Plak hier de code in die je hebt gekopieerd en vergeet de wijziging niet te publiceren