Hoe kan ik in SwiftySite een pdf of ander document naar mijn site uploaden en daarnaar linken?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 12:30 PM

Om een PDF of ander document toe te voegen aan je SwiftySite moet je schakelen naar de WordPress omgeving. Klik op de 'W' in je Swifty hoofdbalk. WP-toggle.png

Klik daarna op de titel van je website in het WordPress menu links bovenin je scherm. Aan de linkerkant verschijnt nu het WordPress menu.

Ga naar Media en kies voor Nieuw bestand. Hier kun je een bestand selecteren of naartoe slepen. Zodra je een bestand hebt toegevoegd verschijnt deze op de pagina. Klik achter de bestandsnaam op 'Bewerken'. In de rechterkolom vind je het veld 'Bestand URL'. Selecteer de hele URL en kopieer deze.

Ga nu terug naar je SwiftySite door in het WordPress menu bovenin je scherm naar Swifty > Terug naar SwiftySite te kiezen. Ga naar de pagina waar je het bestand wilt gebruiken. Schrijf een stukje tekst die je als link wilt gebruiken. Selecteer de tekst en maak een link door in de tekst werkbalk op de schakel/ketting te klikken.

Kies voor 'Linktype' 'URL' en plak in het veld URL de link naar je bestand. Je kunt het het tabblad 'Doelvenster' nog kiezen of je wilt dat het bestand in dezelfde venster wordt geopend, of dat je het liever in een nieuw venster of popup wilt tonen. Klik op OK om de link definitief te maken.

Hieronder kun je onze uitlegvideo bekijken: