Het logo dat ik geüpload heb wordt (erg) klein weergegeven. Wat kan ik hier aan doen?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 12:37 PM


Waarschijnlijk is het formaat van het logo te klein om deze te kunnen vergroten en ook nog eens scherp weer te geven. Je kunt het beste jouw logo in een zo groot mogelijk formaat uploaden. SwiftySite kan de afbeelding dan zo scherp mogelijk tonen.

Wanneer je ingelogd bent en het logo geüpload hebt kun je via 'Ontwerp aanpassen' -> 'Details' -> 'Logo' -> 'Maximale hoogte & breedte' -> 'Aangepast' de hoogte en breedte van het logo aanpassen.

Het kan zijn dat je het logo niet vergroot kunt krijgen. Waarschijnlijk beperkt de header of bovenbalk (afhankelijk van waar het logo in staat) de grootte van het logo. Je kunt via 'Ontwerp aanpassen' -> 'Details' vervolgens de hoogte van de header of bovenbalk aanpassen, zodat het logo ook groter getoond kan worden.

De wijziging is zonder het verversen van de pagina niet altijd duidelijk zichtbaar, wil je dan ook zeker weten dat het logo de gewenste grootte heeft, klik dan even op 'Opslaan & publiceren' en sluit de designer even om naar je live site te kijken.


Vond je dit antwoord nuttig? Ja Nee

Kun je aangeven hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Excuses voor het Engelstalige formulier