Kan ik het formaat van mijn header afbeelding aanpassen?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 1:36 PM

Je kunt de hoogte van de header aanpassen. Klik in jouw Swifty hoofdbalk op 'Ontwerp aanpassen' -> 'Gebieden' -> 'Header'. Je kunt bij 'Hoogte' op aangepast klikken en een andere hoogte invullen. Je zult zelf een getal in moeten vullen om te kijken hoe groot/hoog de header wordt. Wanneer je dit aanpast zie je aan de rechterzijde de verandering toegepast worden op jouw website.

Een andere indeling kiezen voor jouw website.

Het formaat van de header verschilt per indeling. Wanneer je in jouw Swifty hoofdbalk op 'Ontwerp aanpassen' -> 'Indelingen' klikt zie je aan de rechterkant 'wide' indelingen staan en aan de linkerkant 'boxed'.

In de miniatuurafbeeldingen onder elke indeling kun je al een beetje zien welke plaats de header krijgt. Kies je bijvoorbeeld voor 'Androo Wide' dan zie je dat de header over de gehele breedte van de website loopt. Ook de hoogte kan hierbij verschillen, maar deze is nog steeds aanpasbaar zoals hierboven vermeld. Kies je bijvoorbeeld voor 'Inferno Boxed', dan zul je zien dat de header smaller wordt.

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan en te publiceren. Gebruik hiervoor de blauwe knop bovenaan de Swifty zijbalk!