Kan ik het formaat van mijn logo aanpassen?

Laatste aanpassing op: Di, 16 Aug, 2016 at 1:40 PM

Je kunt (onder andere) de maximale hoogte en breedte van een logo aanpassen. Klik in jouw Swifty hoofdbalk op 'Ontwerp aanpassen' -> 'Details' -> 'Logo'. Je zult zelf een getal in moeten vullen om te kijken hoe hoog en breed het logo wordt. Wanneer je dit aanpast zie je aan de rechterzijde de verandering toegepast worden op jouw website.

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan en te publiceren. Gebruik hiervoor de blauwe knop 'Opslaan & publiceren' rechtsboven in de Swifty zijbalk!