Emailwachtwoord vergeten? Stel het opnieuw in.

Laatste aanpassing op: Za, 23 Jun, 2018 at 5:27 PM

Je emailwachtwoord vergeten. Het kan de beste overkomen. We hebben in dat geval twee tips voor je.

1. Stel het wachtwoord voor je emailadres (mailbox) opnieuw in in je controlpanel (of, als je account al overgezet is, het Mijn Alphamega Dashboard.)

2. Ga een gratis wachtwoordmanager gebruiken. Wij zijn erg te spreken over LastPass. Super fijn. Zeker in combinatie met de browserextensie.

Ben je het wachtwoord voor je controlpanel / dashboard kwijt of vergeten? Dan kun je bij het inloggen altijd een wachtwoordreset aanvragen.

Wij kunnen (en mogen) van de AVG geen wachtwoorden inzien, laat staan doorgeven. Daarom is dat allemaal geautomatiseerd.

Het is slim om voor je controlpanel-login een emailadres te gebruiken wat niet aan je domeinnaam die bij ons staat gekoppeld is. Als er dan ooit een issue is met je domein-email, kun je altijd een wachtwoord-reset aanvragen met dat andere emailadres.

Zie ook:

Ik ben de inloggegevens van het controlpanel kwijt. Wat moet ik doen?
Hoe log ik in op webmail?