Inloggen op Mijn Alphamega Dashboard

Laatste aanpassing op: Vr, 28 Dec, 2018 at 3:43 PM

• Ga naar mijn.alphamega.nl en klik op de loginknop rechtsboven
  • Log in met het hoofdcontact-emailadres wat bij je account hoort
  • Vul je wachtwoord in en klik op Log in

Het beste kun je het wachtwoord niet kopieren-plakken, want dan komt er vaak een spatie mee en dan lijkt het alsof je niet kunt inloggen. Het beste kun je het wachtwoord intypen. We adviseren om Lastpass te gebruiken als wachtwoordmanager. Die kan op een veilige manier al je wachtwoorden beheren.

Nadat je voor het eerst bent ingelogd, kun je het beste even bij Account -> Wachtwoord aanpassen je wachtwoord aanpassen. Dat wordt versleuteld opgeslagen zodat het veilig is. Dit hoeft je maar één keer te doen.

Wachtwoord vergeten?
Klik dan op de wachtwoord vergeten link en vul het hoofdcontact-emailadres in wat bij je account hoort. Je ontvangt dan direct een email waarin we vragen of je de wachtwoordreset wilt bevestigen. Nadat je dat gedaan hebt wordt een nieuw wachtwoord naar je gemaild. Tip: log daarmee in en pas direct daarna het wachtwoord aan naar een eigen verzonnen wachtwoord. Bewaar die goed, bijvoorbeeld met een wachtwoordmanager zoals Lastpass.

Is het hoofdcontact-emailadres niet meer in gebruik of kun je daar niet meer bij? Bel ons dan vanaf het telefoonnummer dat bij ons bekend is, zodat we voor jou een nieuw emailadres kunnen instellen.