Email Instellingen in het Technical Controlpanel

Laatste aanpassing op: Wo, 13 Feb, 2019 at 12:32 PM

In dit artikel laten we je zien hoe je verschillende emailinstellingen kunt doen in het Technisch Controlpanel.

[0:00]    Inloggen op het Technical Controlpanel
[0:39]    Mailbox (emailadres) aanmaken
[2:42]    Email wachtwoord opnieuw instellen
[3:38]    Email doorsturen (mailgroep) instellen
[4:26]    Email alias(sen) instellen
[5:26]    Autoresponder (afwezigheidsbericht) instellen
[8:08]    Inloggen op webmail
[8:18]    Mailbox verwijderen (voorzichtig!)
[8:41]    Catch-all emailadres instellen

Video

Handleiding

1. Log in op Mijn Alphamega Dashboard met het contact-emailadres en je wachtwoord
  2. In je dashboard, klik op de pakketcategorie (Classic/Email/Hosting/TopSite) en dan op het pakket waar je email op wilt instellen
  3. Klik in het menu op Technical Controlpanel
  4. Klik op de knop "Klik hier om naar het Technical Controlpanel (Plesk) te gaan"
  5. Je zit nu in het Technical Controlpanel. Klik op Mail in het menu om naar de mailinstellingen te gaan.

Zie ook:

Een mailbox aanmaken en instellen in Mijn Alphamega Dashboard
Inloggen op webmail en daar spamafhandeling instellen
Inloggen op Mijn Alphamega Dashboard